Aktuel/planlagte udstillinger
Udskriv denne side
Efteråret 2017

Galleriet holder åbent efter aftale med en præsentation af værker, der repræsenterer et bredt udsnit af galleriets faste kunstnere m.fl. her i blandt Jørgen Boberg, Torben Bohse, Ditte Ejlerskov, Dan Frøjlund, Jørgen Geisted, Henriette Hagelskjær, Lars Heiberg, Steffan Herrik, Jun-Ichi Inoue, Poul Janus Ipsen, Jesper Jensen, Anne Koldsø, Ejler Madsen, Henrik Martensen, Peter Martensen, Seppo Mattinen, Christina Mosegaard, Ulrik Møller, John Olsen, Hans Pauli Olsen, Celia Paul, Anja Percival, Helle Scheffmann, Bjørn Okholm Skaarup, Sys Svinding, Jens-Flemming Sørensen, Anne Tholstrup, Viktor IV m.fl.

Velkommen!
Kontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2321 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 620
Grafik, tegning mv. 952
Fotografi mv. 408
Skulptur mv. 273
Bøger mv. 38
Andet 30

Seneste nyheder
+Vindere af september måneds gavekort
+Søren Kjærsgaard lithografier
+Fra Bjørn Okholm Skaarups værksted i Firenze
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.