Tidligere udstilling
Udskriv denne side
Hverdenatura

8. februar - 9.marts

Hverdenatura er ikke et nyt produkt fra Arla, men en sammenstilling af ordene, hverdag, dekonstruktion og natur - tre nøgleord som er karakteristiske for de tre kunstneres værker.

Hverdagen giver sig udtryk i dagligdags objekter og steder, der er velkendte. Dekonstruktionen fjerner dem fra de vandte sammenhænge og giver plads for en anden fortælling. Naturen kalder på mere fordybelse.

Tre unge, fynske talenter præsenterer sig med nye malerier:Mathilde JensenMichael IslingRené Olsen

Fernisering:
Fredag d. 8. februar kl. 14 - 20 og
lørdag d. 9. februar kl. 11 - 16

Udstillingen er åben alle dage efter aftaleKontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2383 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 673
Grafik, tegning mv. 929
Fotografi mv. 408
Skulptur mv. 306
Bøger mv. 38
Andet 29

Seneste nyheder
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.