Menu

Nyheder Værker til salg Udstillinger Nyhedsmail Links Bag facaden Forlag5000John Olsen

Helle Scheffmann

Birgitte Lykke Madsen

Cafebiografens Kunstsalon

Litografier fra Atelier Clot, Bramsen & Brunholt


Tour de PietrasantaI begyndelsen af oktober gik turen igen til Pietrasanta.

Nye malerier af Jørgen Boberg skulle besigtiges og et større udstillingsforløb på dansk grund skulle planlægges. Udstillingen har fået titlen: ' Liderlige kirsebær - og sådan noget' og vil blive præsenteret i foråret 2008 i henholdvis Galleri Andersen Art, Espergærde, Brænderigaarden i Horsens samt her i Galleriet. Vi glæder os til en fin og eksklusiv udstilling med Jørgen Bobergs farverige og fantasifulde malerier.

Overalt i Pietrasanta høres den særlige lyd fra ivrige borehamrer. Der er fuld gang i værkstæderne, hvor billedhuggere fra alverdens lande udfolder deres kunstneriske arbejde. Blandt dem den fantastiske ægyptiske billedhugger Amen Agop, som har valgt at arbejde med basalt og granit, hvoraf han gennem hårdt arbejde fremtryller værker i spændingsfeltet mellem asymetri og den absolutte balance. (Håber at kunne vise eksempler på hans skulpturkunst senere på året).Vi besøgte også den polskfødte og fynsk uddannede billedhugger Andrzej Lemiszewski på hans værksted lidt udenfor byen. Det førte bl.a. til hjemtagelse af en snart færdiggjort marmorskulptur. Den vil snarest indgå i Galleriets samling af mindre skulpturer (Se nederst på denne side).

Det blev også til et møde med Christian Lemmerz, der på Andrzej's værksted udhugger fødder i marmor a la Michelangelo. Desuden besøgte vi bronzestøberiet, hvor en Jens-Flemming Sørensen-skulptur venter på at blive sendt til Odense for at indgå i en større udsmykningsopgave.Ved kig ind i de mange værksteder støder man igen og igen på Bottero-skulpturer i alle afskygninger, størrelser og materialer. Det meste af sommeren opholder den columbianske kunstner sig i Pietrasanta hvorfra hans værker spredes til gallerier over hele verden. Festligt og meget dyrt.

I Pietrasanta faldt vi også over en gammel og undseelig bygning, som udgør reminiscensen af et nu udflyttet marmorværksted til udkanten af byen. På loftet gemmes gipsmodeller af mange års produktioner - række op og række ned - side om side og ofte i groteske sammenstillinger, som f.eks. Jesus der velsigner Saddam Hussein.Værker til salg af Andrzej Lemiszewski

Skulptur mv. (5)

Solgte værker af Andrzej Lemiszewski

Solgte (1)

Artikler i nyhedsarkiv

Skulpturfestival / søndag d. 19. november
01. november 2017
Indretning og udsmykning af firmadomicil i Odense Tour de Pietrasanta


Nyhedsarkiv

Kontakt

Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent efter aftale.

Netop nu

Der er nu 2600 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 645
Grafik, tegning mv. 1139
Fotografi mv. 375
Skulptur mv. 366
Bøger mv. 46
Andet 29

Seneste nyheder

Udstilling med John Olsen

Nye værker til salg

Nyeste kunstværker her på hjemmesiden - klik på billederne for yderligere information.

Poul Isbak
Blå stol

Birgitte Lykke Madsen
Båd, blå dag

Bjørn Okholm Skaarup
Ballerina fjerde position

Bjørn Okholm Skaarup
Ballerina Pirouette

Helle Scheffmann
Christiansborg

Peter Thomsen
Galleri5000 | Filosofgangen 3,1 | 5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172 | Mobil: 2423 7357
Galleri5000
Filosofgangen 3,1 | 5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172 | Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk