Jes Nordby
Udskriv denne side
Den 7/2-7/3, 2003

Her var vi igen på jagt i gemmerne hos en gammel kending. Denne gang gik det ud over kunstneren Jes Nordby.

Og det var bestemt ikke kedeligt - hvilket Nordbyfans sikkert levende kan forestille sig!

Jes er stadigvæk en glad mand. Han lever og har det godt på sit ATELJES i Kolding, som er kombineret bolig, værksted og galleri - lidt ligesom Thomsen Marketing (uden sammenligning i øvrigt).

Han er yderst produktiv, og det har han været i rigtig mange år. Så der er nok at vælge imellem. Som de beskedne mennesker vi er, ville vi bare gerne vise lidt af det hele - og det lykkedes os at overtale ham til at kigge dybt i arkiverne.

Jes dukkede frem af bunkerne igen med nogle rigtig gode, gamle sager - bl.a. en stak (småfrække) tegninger, som han selv blev ret vild med, da han genså dem. Nogle af dem vil han endda sætte i glas og ramme!

Vi fik også lidt af det nyeste nye med. Så det blev til en rigtig spændende "Her er dit liv"-udstilling med bittesmå myldre-billeder, nye store farveeksplosioner, skrot- og skrammelskulpturer og noget blyant, som du garanteret aldrig har set før!

Kontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2397 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 633
Grafik, tegning mv. 973
Fotografi mv. 396
Skulptur mv. 321
Bøger mv. 39
Andet 35

Seneste nyheder
+'Fynboerne'
+Nye værker på programmet
+Den tredje kunstnerbroder
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.