Modsætninger mødes...
Udskriv denne side
Dobbeltudstilling med værker af kunstnerne
Ida Holm Mortensen og Steffan Herrik.

Udstillingen er åben efter aftale frem til den 1. oktober hos
Thomsen Marketing · Filosofgangen 3 · 5000 Odense C


"Inspirationen er overalt. Man er som en båndoptager med flere spor, der kører hele tiden. Det er ikke altid, jeg føler, at jeg selv har adgang til det, der bliver optaget, men det ligger og lagrer ét eller andet sted. I gyldne øjeblikke kommer det op til overfladen, så jeg kan bruge det."
(Fra Ida Holm Mortensens egne "Strøtanker")
"Ud af gløderne fra domptørens stjernekastende svejseflamme springer kunsten. Ved at kaste rundt med materialer som jern, tjære, humor, ild, kogende beg og kultisk fantasi klækkes kuld efter kuld af Gumozoer: stærkt mytologiske væsner. Med næb og klør, med vanvid og vinger basker de sig fri...
(Forfatteren Thøger Jensen om Steffan Herriks jernskulpturer)


Kontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2397 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 633
Grafik, tegning mv. 973
Fotografi mv. 396
Skulptur mv. 321
Bøger mv. 39
Andet 35

Seneste nyheder
+'Fynboerne'
+Nye værker på programmet
+Den tredje kunstnerbroder
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.