Peder Freund
Udskriv denne side
SMAA DYR
- nu med stjernerKunstneren Peder Freund, der til daglig arbejder som ADér på et københavnsk reklamebureau, har brugt sommeren med forarbejdet til en separatudstilling hos os.

Der er fernisering fredag den 15. september kl. 15-18
og lørdag den 16. kl. 11-15


Kunstneren vil være til stede begge dage

Alle kunstværkerne tager udgangspunkt i Peder Freund´s selvskabte fantasiunivers, hvor kun det gode princip er fremherskende. Det har taget Peder Freund mere end tyve år at skabe og udbygge "Smaa Dyrs Verden", som er minutiøst nedfældet i en 1500 sider tyk "Bibel".

De ikonagtige billedtavler, tabernakler, kanoper og tryptikoner kreeres af gamle vintrækasser som bemales, belægges med bladguld, indgraveres og endeligt patineres.

Udstillingen er åben til og med d. 28 oktober og kan opleves efter aftale på tlf. 66127172

Peder Freund seneste separatudstilling blev afholdt her i galleriet marts 2003.» Rekvirer 16-siders introduktion til Smaa Dyrs universKontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2397 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 633
Grafik, tegning mv. 973
Fotografi mv. 396
Skulptur mv. 321
Bøger mv. 39
Andet 35

Seneste nyheder
+'Fynboerne'
+Nye værker på programmet
+Den tredje kunstnerbroder
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.