Tidligere udstilling
Udskriv denne side
Juleudstilling søndag d. 2. december kl. 14-18

Så kom årets juleudstilling op på væggene her i Galleriet.

Der hænger nu malerier af Ulla Diedrichsen, Peder Freund, Mille Guldbeck, Jens Peder Helge Hansen, Steffan Herrik og Seppo Mattinen. Dertil skulpturer af Mette Agerbæk, Per Arnoldi, Peter Bonnén, Peder Freund, Steffan Herrik, Gitte Jungersen, André Lemiszewski, Ida Holm Mortensen og Jens Flemming Sørensen.

Bag glas hænger tryk, tegninger, gouacher af Peter Carlsen, Peder Freund, Steffan Herrik, Steen Høyer, Poul Janus Ipsen, Malene Landgren, Peter Martensen, Jes Nordby, Lars Nørgård, Anja Percival, TAL-R og Viktor IV.

Udstillingen er åben frem til medio januar 2008.

Faste åbningstider i december:

Lørdag d. 8. og søndag d. 9. december kl.14-18 samt søndag d. 16. kl. 14-18 - eller som vanligt efter forudgående aftale.

Kom og kig og lad kunsten oplade sanserne, men forvent ikke noget med julepynt.

På gensyn, PeterKontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2397 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 633
Grafik, tegning mv. 973
Fotografi mv. 396
Skulptur mv. 321
Bøger mv. 39
Andet 35

Seneste nyheder
+'Fynboerne'
+Nye værker på programmet
+Den tredje kunstnerbroder
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.