Tidligere udstilling
Udskriv denne side
Udstilling oktober/november:

Piotr - and friendsDen polskfødte fotograf Piotr Topperzer udgav i forbindelse med en stor portrætudstilling på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg i 2004 en bog indeholdende 44 portrætter af danske kunstnere med portrætkunst som speciale.

På udstillingen her i galleriet vises 14 af Piotr’s portrætfoto i kombination med et værk fra hver af de udvalgte kunstnere:

Jørgen Boberg, Peter Carlsen, Jørgen Geisted, Søren Hagen, Poul Janus Ipsen, Poul Isbak, Leif Lage, Ejler Madsen, Lise Malinovsky, Peter Martensen, Knud Odde, Mads Rye, Hans Christian Rylander, Niels Winkel.

Udstillingsperiode: 15. oktober - 12. november.

Fernisering fredag d. 15. oktober kl. 14-18.Kontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2397 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 633
Grafik, tegning mv. 973
Fotografi mv. 396
Skulptur mv. 321
Bøger mv. 39
Andet 35

Seneste nyheder
+'Fynboerne'
+Nye værker på programmet
+Den tredje kunstnerbroder
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.